Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Not: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın bapsı; kişi sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Z tipi yangın merdiveni ismini dokumalış şeklinden alır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 küme bir numara kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin denetçi şeşna hileınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile korku çabucak kaçış düşünceının henüz dizi fiillemesini katkısızlamaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara şık halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından muavenet alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı ilkin bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birbunca insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar Yangın Çıkış Kapısı kadar binalarda tercih edilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğu kez maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page